Grassy FAQ
×

Forside Sådan tilsluttes GRASSY™ Inspiration Forhandler FAQ Om os Webshop
GRASSY and the horizon

FAQ

Nedenfor kan du læse vores FAQ, som besvarer de mest almindelige spørgsmål til GRASSY™.

Virker GRASSY™ på alle robotplæneklippere?
Ja alle robotplæneklippere med kanttråd benytter grundlæggende samme teknologi. Vi har tilmed testet GRASSY™ på alle de gængse fabrikater på markedet * herunder Husqvarna, Stiga, Stihl, Worx (Landroid), Robomow, Cub Cadet, Alko, etc.
* Bosch Indigo modeller kan kræve kortlægning af et ekstra plæneareal når dit klippeområde ændres med GRASSY™. Gå til Bosch Indigos support side og læs hvordan.

Er GRASSY™ vandtæt?
Ja, enheden er IP67 og elektronikken er indstøbt i plastmasse. Den virker selvom den nedsænkes i en spand med vand.

Kan GRASSY™ tåle frost?
Ja, den er testet ned til -15 graders frost.

Er GRASSY™ en ny opfindelse?
Ja, det er en helt ny opfindelse. Idéen til produktet opstod i 2018, hvor vi lavede første prototype. Siden da har vi skiftevis udviklet og testet indtil vi havde alle detaljer på plads. Vi har patentansøgt opfindelsen og opnået designbeskyttelse gældende for hele EU. GRASSY™ er derfor et unikt produkt på markedet.

Er GRASSY™ en dansk opfindelse?
Ja, det er en dansk opfindelse 🇩🇰 gjort under et æbletræ i 2018 i Ødis ved Vamdrup (i nærheden af Kolding.) - lidt ligesom Isaac Newton opfandt tyngdekraften😊

Hvordan monterer jeg en GRASSY™?
Skru den ned i græsset lige over den eksisterende kanttråd forbind ledningerne og du er færdig. Vi har lavet en monteringsvideo, som gør de fleste i stand til selv at installere en GRASSY™. Den kan findes her.

Kan GRASSY™ forringe forbindelsen i min robotinstallation?
Vi har sikret at forbindelsen gennem enheden ved at bruge ledning der har samme gennemgangsareal og egenskaber som det bedste premium-kanttråd på markedet (1,5mm2). 

Hvor mange GRASSY™ skal der bruges per område?
Der skal bruges 1 stk. GRASSY™ pr. sektion du ønsker at kunne til- og fravælge klipning i. Dvs. at det kun er én GRASSY™ du skal dreje på, når du ønsker at vælge et område til eller fra.

Hvor mange GRASSY™ kan der maksimalt monteres per robotplæneklipper?
Der kan mindst monteres 5 stk. og sikkert også flere, men vi har ikke erfaringer med mange flere i samme system.

Kan GRASSY™ skade min robotplæneklipper?
Nej, det kan den ikke. Hvis en GRASSY™ tilsluttes forkert, kan man i værste fald opleve at robotplæneklipperen ikke passer plænen som den skal. Robotplæneklipperen vil igen køre optimalt, når fejlen er rettet. Det er selvfølgelig vigtigt at skrue din GRASSY™ så langt ned i plænen at klipperen ikke kommer i kontakt med toppen af din GRASSY™. Hvis du har købt din GRASSY™ hos én af vores forhandlere kan vedkommende rådgive og evt. hjælpe med installationen.

Hvor lang garanti er der på en GRASSY™?
Vi giver hele 3 års garanti.

Hvor bliver GRASSY™ produceret?
I Danmark 🇩🇰.

Hvor kan man købe GRASSY™?
Du kan købe din enhed hos én af vores forhandlere eller i webshoppen her på siden.

Hvis du har spørgsmål, som ikke er besvaret ovenfor er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 44 11 52 52 eller info@grassy.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.