Om os
×

Forside Sådan tilsluttes GRASSY™ Inspiration Forhandler FAQ Om os Webshop
GRASSY Horizon

Om os

Grassy ApS er faktisk “Jens-og-Peter ApS”; to ingeniør-typer som kom op med en simpel løsning på et kendt problem indenfor robotplæneklippere; Hvad gør man når man har områder, som man lejlighedsvis ikke vil have sin plæneklipper til at slå? Første prototype blev testet i 2018 og efter et længere forløb med grundige tests, mange prototyper og granskning af området, kom vi op med GRASSY™. En færdig enhed som nemt kan monteres både på eksisterende plæner med robot og ved installation af nye. Vi blev så glade for idéen at vi har patentansøgt den.

GRASSY™ bliver produceret lokalt i Danmark, hvilket er med til at nedbringe belastningen af miljøet og det giver os bedre kontrol med produktionen.

Selvom vi ikke markedsfører et direkte grønt produkt, vil vi gerne gøre vores til at bidrage til en bedre verden. Derfor forsøger vi bl.a. at indtænke FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling i vores produkter og processer. Konkret arbejder vi med nedenstående delmål:

 

 

 

Vores mål er at fortsætte med innovation og produktudvikling, og lancere nye smarte produkter til gavn for “hus og have”-folket. Vi har vores egne idéer, men vi er også meget modtagelige andres, så send gerne gode idéer og forslag. 

Tag gerne kontakt til os på info@grassy.dk

De bedste hilsner
Jens Jessen Hansen og Peter Ricardo Poulsen